Tuesday, December 14, 2010

Photoshoot yang ditunggu-tunggu dan akhirnya...(PART 1)


***yabedabedduuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! yes yes yes...hebatnyer..melets, mantopp...
suke suke...ahhh...ni la segala kata2 yang terucap dari mulut aku
biler dapat kabar berita yang
photoshoot aku &
geng serumah dapat
diadakan!!!
betapa gembirenyer aku mase tu..bia aku
cerita flow nyer k..
(wahh..suke yer sume)
gegegege~


Aisshhhh..seres cakap la kan, sebelom nak dapat
pelawaan nih, berbagai dugaan kami kena hadapi. mule2 ingat tak
jadi tau..org yang paling frust mase tu
mestilah aku kn kn kn.. mane taknyer, hsmates aku sume dah penah
join photoshoot oleh jejaka hebat nih..
jejaka nih ex pelajar dari Jepun tau..hbtkan? (*moshi moshi, ogenki desuka? wawawawawaa...aku pandai la cikit2 nak cakap jepun nih kan..
name jejaka nih Apun. Peramah orangnya..)

oke, mari teruskan citer.. then, kawan umah aku Qaqa pun
contact la apun nih.. aishhh...nak guna khidmat
orang kan, kena la proper & buat appointment
dulu mane la tau takot
si jejaka nih ada hal ke apa ke kan.. Lalu, si jejaka kata
insyALLAH, tak janji. Nanti akan confirm balik..

Tik tok tik tok...*** jarum jam semakin jauh b'gerak sehingga aku
yang duduk keseorangan di kamar tido ku pn hampir nak melelapkan mata nih...
.aiseehh...(dlm hati: mesti tak jadi nih.. hwuurgghhh!!!
hampa la juga, tp ttp tunggu dengan harapan.
baru ingat nak upload kat fb. tp........mood: suam2 kuku)

tibe2, dgr suara sayup2 dari atas...
hsmates ku jerit.." ANNE!!!!!!!!! siap. jam 5 photoshoot kiter!!
yes yes,,
,senyum lebar aku smbil menari pusing2 & angkat kaki lalu
lompat setinggi mungkin.

Dush!!Dishh!! Dusshhh!!bdebushhh!!!!!!!
jatuh dengan sakitnyer k..(*padan muka kn kn kn)

whai blogger..ssshhhhhhhhh hsmates aku xtau pn pasal nih..
haha.. oh ya, ANNE tu name panggilan aku mase duk umah sewa..gegege~
jgn tercengang plak..aku tau tu..
memang jaoh peginyer dari atiqah ke ANNE.. apakah?????????
tp bio la..nak glemer gak la kunun2


Aku pn cam besa, bersiap, make up bagai sambil nyanyi lagu Dato' Siti Nurhaliza..
hahahahaa.. kenapa kena lagu Dato' Siti yer? gegegeee~
sbb aku minat dia ar.......if g karok WAJIb nyanyi lagu dia k
(Kesilapanku, keegoanmu) wahhh!!!!!


Cantik nyer if dapat bergaya macam nih..

(comel kan dia..suke tengok dia..awk suke tengok sayer x?? gegee~)

Then, setelah aku puas dengan ketrampilan diriku,
aku pn kuar dgn hsmates tapi sayang, 2 org hsmateku xdpt nak join
(Sherry & Da)..
sedey gak la..nak sgt cukup 6 orang tp blom bkesempatan kan.


Oke, ni la antara gambar2 kami sume......(*banyak sebenarnye, tp xkan nak upload sume gambar kan kan kan....hehehee)

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa......~~,)

pheeewitt!!!

aksi mendebarkan..grrrr~~~

(ape2 pn, terima kasih uncle beca kerana selamatkan saya dari
tersasar lebih jaohhhh........................)

fuhhhh~~ dah macam cover album arr..(*poyos sesos)

aksi ni di rakam before ader nyer rancangan fuh TV3 yer..
sekian arap maklum..

ala ala kat Paris gitu...kununnn~~~(*perbualan la ieqa)

kihkihhh...sekian sajer entry tuk kali nih..
nantikan PART 2 plak yerk...ngeehhh!!
tenx uoLs
soka (^^,)


No comments:

Post a Comment