Monday, December 13, 2010

Mase merempuh halangan kini BERMULE!!!!


(^.^) wawawawawaa...tajuk entry aku kali ini
ahaks! apakah maksud tersiratnya ni cik tiqa uiiii..adoii

aishh, entry kali ni mestilah tentang konvo aku kn kn kn..
berminat x nak tau hal kesah nyer..yuhuuu

setiap kali konvo, WAJIB la kena berasak2, mase tu
la kiter sume akan berlanggar2 bahu
(kadang2 org y kiter langgar n say sory tu jiran sbelah umah pun dah xcam..ahahaa)
yang penting aku nak cepat.
cian gak la pada nenek, opah, wan, pokcik, mokcik, atok n sewaktu dengan nyer la
yang terpaksa join aktiviti tanpa sedar nih sebab
excited kan nak tengok cucu or anak konvo.

ni antara gambo mase masuk dewan..
ramaiii ooooo........(gambar ni saya ambil dari kawan saya..
nme dia akma)

dah 73 tu...

cari cari..ader x muka anda or orang2 yang anda kenal..

pelbagai ragam la aku dapat saksikan..
mane taknyer, ari konvo nih la yang amat
di nanti2kan oleh para graduan
setelah sekian lame memerah otak +b'sengkang mata..
apa2 pn, tahniah yer kengkawan sume.

ini ader beberapa gambar yang sempat aku amik time konvo..
tp...........cam besa la kan, gambar aku je melambak.
ahahaha..dah kamera aku kan..suke ar..ehehee..
ada sayer kesah? (versi sopan ckit) huhh~

kawan2 seperjuangan..go go..yeahh!

sila abaikan orang lain..ahaha

aishh..korg mesti tertanya2 sapelh yang kasi bunga melets tu kat aku. yay yay yay.. teka la..sape..sape..?
zasssssssssss......

Ayah kacak n ibu sexy yang bagi saya bunga tu..
cantikkkkkkkk sangat..padan la ngan harganyer.
memang melampau lampau orang meniaga
bunga mase 2..letak harga suke2 jerk..panas tol aku!! aishhh!!!
aku cari juga kotak aduan sbb aku terlebih excited plak nak mengadu
tentangharga bunga mas 2..memang xpuas ati..mencekik
orang jerk. tp di hari bahagia tu,
malas aku nak jadi gajah berang..berbalik kepada
ucapan terima kasih pada ibu n ayah..


muke yang amat teruja dapat bunga..ahahaa

Tenx ibuayah..saya sayangggggggg kamu berdua..meh2 sini..
nak hug lame2.. muaaahhhhhh!even anda berdua tahu
bahawa anakmu ini suke
bunga tulip n siap dah request lagi before masuk
dewan istiadat tp dpt rose pn suke juga..ehehee..

Tapi.........aku tetap tunggu juga orang kasi aku Rafflesia pillow tu..
tapi sampai ke sudah tak der pn yang hulur..
maka aku mule menitiskan
airmata...hwuuurggghhhhhhhhhhhhh!!!! sambil berkata ,
(tolonglah bagi saya..plezzz..plezzz)
* gedix gedix dan menghentakkan kaki laju laju...


sesi baling topi xder yer kerana telah dilakukan aksi itu sewaktu diploma..gegegege~
Sekian saje la entry kali ni..(^.^)..tq!!!
soka (^^,)

No comments:

Post a Comment